6 april 2011

LEO OCH ÄPPELBO SPELMANSLAG: FÖRENINGSFUNDERINGAR

Hej hej! Nu kan vi snart börja tro på en vår även i våra insnöade trakter runt Äppelbo. 5 grader varmt, sydvästlig vind och ett stilla regn; Snart är vi nere hos blåsipporna efter fem månaders oavbrutet snötäcke!
Det verkar som om hela spelmanslaget har fått en vårkick: Fem sjättedelar av laget är anmälda till en kurs att spela Rörospols. Det ska bli på lördag i Rättvik, till och med Marie kommer hem från Huddinge. Vår ordförande Eva ska ha något för sig med sjungande barn, verkar trevligt men en illa vald dag tyvärr! Träningen i kväll får vi skjuta på till nästa vecka, då har vi ju så mycket mer att spela från kursen! Själv ska jag bli av med min hosta (hur går slikt till?), den stör mig!

Nu kommer stora stygga EU
, till alla kassörers fasa, att snart kräva moms och do redovisning på verksamheten i alla spelmanslag. Det blir inte kul!! Hur går det med dispensen att deklarera som väl de flesta ideella föreningar har? Tankarna far kring de problem som uppkommer. Vi får väl spela ännu mer gratis än vi brukar göra och bara på nätterna förstås!
Lev väl! Vi syns!
/Leo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar