30 april 2012

KMH FOLK PÅ TURNÈ - ISAK SUMMERAR FÖRSTA VECKAN

Huga! Om man ska åka från Glasgow till Stockholm med ca 7 miljoner byten, då är det inte bra om tåget redan på sträcka nr 2 är inställt. Inte alls bra! Försening alltså. Efter massamassamassa krångel och telefonsamtal lyckades vi boka övernattning i Bryssel istället för natt-tåg från Köln samt nya tåg så vi kommer fram till Stockholm måndag framåt midnatt istället för eftermiddag. Allt ordnar sig iaf. Så, det om det. Här kommer min lista över bra och dåliga saker under resan:

Bästa frukosten: sista dagen på McClays Guesthouse! Gott och fräscht! Sämsta: Skyline Hotel i Rotterdam bjöd på världens tråkigaste brödskivor med inplastade ost-och skinkskivor till.

Bästa infallet: Ta ett dopp i Nordsjön vid en idyllisk strand i Tynemouth utanför Newcastle med Linnea & Anna M!! Sämsta: Att inte hänga på båtturen runt Rotterdams hamn som är en av världens fetaste. Det hade vart nice..

Bästa köp: Min nya keps och själ! Min förra försvann i Arvika förra sommarn och sen dess har jag gått naken. Sämsta: Tja, kanske maten på tapas-stället i Newcastle som jag och några andra blev helskumma i magen av... Dessutom dyrt. Usch!

Bästa konsert: Vårt korta inslag på student-konserten på Sage Gateshead var magiskt! "Vi styrde" och "Indiska oceanen" rockade järnet. Sämsta: Tja, svårt att säga, men det får nog bli den på Newcastle University. Dåligt pepp att otrevligen bli utkörd från lokalen en timme innan konsert pga dubbelbokning, lite för mycket konferans-feeling över lokalen samt att jag satte ett alldeles förjädra högt tempo på Indiska låten så den vart ju rätt skakig. Typ.

Vackrast: Kusten utanför Newcastle, samt kustsamhället där som hette Tynemouth! Johannas och Sunnivas solon på konserterna förtjänar att tas med här också. Förbannat fina! Fulast: Södra infarten till Glasgow som bara bestod av massa fula höghus och sunkig industristads-feeling.

Ösigast: Mushtis alla Daf-solon samt "Oh there was an old sailor" som Malin och några till lirar. Fett ös! Det var iofs rätt ösigt också med min och Linneas klättring nerför klipporna i Tynemouth som slutade med att vi fick kuta sista tio metrarna eftersom vi började glida och inte hade nån som helst möjlighet att stanna i det blöta gräset och vad som kändes som typ 89 graders lutning! Segast: Alla jävla trappor som jag tvingats kånka dragspel och delar av BOSE-systemet upp- och nerför! Det här med rulltrappor alltså...

Sämsta av allt: Att inte England släpper in två såna fantastiska människor och musiker som Hassan & Mukryan!! Bästa av allt: Att under 10 dagar vara omgiven av bara massa fantastiskt trevliga, fina människor!

1 kommentar:

Anonym sa...

Fint att höra att du fått en ny själ Isak!!! Grattis! Det har varit kul att följa er resa här via bloggen! /Kajsa

Skicka en kommentar