29 oktober 2011

KONGERO RAPPORTERAR FRÅN DEN STORA FOLK OCH VÄRLDSMUSIKMÄSSAN WOMEX I KÖPENHAMN!

Kongero kommer de närmsta dagarna ge Folkbloggen rapporter från den stora folk och världsmusikmässan Womex och idag får vi den första tiden återberättat.

På onsdagen anlände vi Köpenhamn, checkade in på WOMEX och efter några spännande eskapader i stadens underjordiska tunnlar installerade vi oss hos en vän som bor nära mässorådet. Det är kul att vara här, många spännande människor och oändliga möjligheter...

Det är god stämning i den svenska montern och alla artister hjälps åt att marknadsföra varandra och ge tips och råd. Tanken med mässan är dock att knyta NYA kontakter. Trixet är att lista ut vem som är vem och vilka kontakter som kan vara extra värdefulla för framtida samarbeten.

En hel del av vårt PR-material är nu i andras händer och alla visitkort vi fått är inklistrade i ett block. För att hålla koll på alla kontakter har vi bredvid vart och ett skrivit en liten text: "fin liten man från Paris, glasögon, bokare", "mörkt långt hår, Sibiu, festival", "intensiv fransk
kvinna, kort hår, bokare", "österrikisk jornalist", allt för att inte glömma.Det är också en utmaning att hålla andan uppe. Att vara proffsigt smashing och intressant ur allas perspektiv många timmar i sträck tar på krafterna. Så nu har vi åkt hem för att göra en omstart inför kvällens konserter och fest på Konserthuset.

Vi återkommer...

// Kongero

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar