26 juli 2011

Hälsinge Låtverkstad gästbloggar. Dag 1, tisdag 26/7.

Hej Folkbloggen och alla ni som läser! Vi är några stycken som kommer att uppdatera er om hur förberedelserna inför årets föreställning Den Odödlige artar sig, dag för dag.

Så, dag ett. Alla anlände till Järvsö tiiidigt på morgonen (jo tjena, klockan 09.00) och fick lite info om vad som väntade oss. Vi har repat på nästan alla scener och det kommer att bli skitsnyggt; trollbundna ungdomar, underbar musik och dans, magi och energi! Det tedde sig även så att Ingela, en av låtverkstadsdeltagarna blev borttrollad! Som tur var så kom hon tillbaka efter en stund. Sen så skulle Eiwor, Oscar, Jenny och hennes karl (som jag glömt namnet på!) bygga läktarna som publiken ska få sitta på, så det blev jättesvårt att höra vad vi spelade eftersom de lät så mycket. Jag gjorde illa min högra stortå också, fastän Oscar sa åt oss att akta fötterna. Till slut, sådär runt tolv timmar senare, var vi bra trötta och fnittrade mest, men jäklar vad vi har jobbat! Detta kommer att bli en himla bra föreställning.


Läs mer om Hälsinge Låtverkstad, föreställningsdatum, biljetter m.m. på www.halsingelatverkstad.net. Premiären är nu på fredag!

Mimmi Trollet Ingelman ÅslundDansverkstan dansar halling


Spelverkstan spelar


Jerker.. Spelar trummor?


Min trasiga tå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar