6 maj 2011

ETT SOMMARKALENDARIUM SKULLE INTE SITTA FEL!Om inte ni har märkt det så kan jag informera om att våren snart tar slut för att sakta men mycket säkert gå över till sommar. Det är vi alla mycket glada över, speciellt då sommaren sannerligen är högsäsong för alla festivaler, stämmor, fester, kalas, buskspel, gryningsdans, nattextas, morgonkaffe i spöregn, knott och så vidare.

Nu tänkte Folkbloggen ta tillfället i akt att försöka samla ihop alla olika evenmang som sker runt om i landet (och kanske även i utlandet?) Jag lovar att utföra en stor efterforskning för att få med allt, men det bästa och enklaste vore om alla ni som sitter inne på information ville mejla mig på sara@spelmansforbund.se med era tips om vad som händer. Eller lämna en kommentar. Det kan vara allt från trivselkvällar till kalas till fester till konserter till... ja ni förstår. Allt som kan vara av intresse att åka på under sommarens glada dagar. Heja!


Mmm!! Triangelkök och kryddig korv! Det längtar Folkbloggen mycket efter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

... och så kan man kolla Spelmannens gigantiska kalendarium som kommer i tryck 1 juni! Mittuppslaget. Är du medlem i ett landskapsförbund får du den GRATIS!

/ Peter , redaktörn

Mia sa...

Du kan ju slå ett slag för Izzy Youngs FOLKLORE?
Där finns det mesta som man behöver veta om datum och folk...

Skicka en kommentar