7 september 2012

RIKSDAGEN KOM TILL STALLETDet här är Gunilla Carlsson. Hon är ordförande för riksdagens kulturutskott, det vill säga- hon har en del makt.
Förra veckan besökte hon Stallet, scenen för folk och världsmusik i Stockholm, för att möta en mäng olika musiker, arrangörer och annat folk som kan ett och annat om gernen. En hel eftermiddag spenderade hon i den lilla trånga logen på Stallet för att humma, nicka, lyssna och ställa frågor gällande folk och världsmusiken i Sverige idag. Det talades om villkoren för professionella musiker, vikten av att låta musiken och dansen finnas tillgänglig överallt, om folkbildning, jämställdhet, olika gruppers olika förutsättningar inom genren och så vidare och så vidare. Kaffe dracks också.

Och det var fint, för nog verkade hon intresserad! Sen vet ju en aldrig- politiker kan ju göra sig kända för att vara bra på att snacka, men mindre bra på handling. Men hon var där och antecknade.

Och jag tror vi kan fortsätta göra henne intresserad! Så känner du att du vill berätta något om folk och världsmusik som en politiker borde veta- tveka ej! Mejla Gunilla på gunilla.c.carlsson@riksdagen.se

 Hej hej
//Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar