26 augusti 2012

Stockholm Musikertriatlon om en vecka!

Snart är det dags! Kom och var med på festen. Söndag 2 sep kl 15, Kaananbadet. 

För tredje året i rad arrangeras Stockholm Musikertriathlon i Blackeberg med start vid Kaananbadet kl 15. En idrottstävling för musiker! Vi håller till i BVsok klubbstuga och har därför tillgång till dusch, bastu, samt brygga ut i Mälaren. Vi är ganska säkra på att det kommer tillräckligt många tävlingssugna för att det ska bli en hård och kul kamp. Frågan är om det kommer tillräckligt med spelmän som underhåller längs banan? 

Hoppas ni som inte inte vill springa, cykla och kuta ändå vill komma ut till Kaananbadet kl 15 och spela en bit eller bara hänga. Det kommer som sagt finnas en varm bastu, brygga ut i Mälaren, matservering m.m. 

För er som eventuellt är sugna på att deltaga så hittar ni info om tävlingen här. Man behöver en cykel + cykelhjälm och ett badbyxor, mer än då är det inte.   http://www.facebook.com/events/220319451419006/




22 augusti 2012

Hesselby Slott Stockholm Folk Festival

Försök säga rubriken snabbt, det är skitsvårt! Jag sa att jag skulle på "Hesselby Flosk" till kanske fem personer... Hesselby Slott Stockholm Folk Festival var iallafall en väldigt lyckad och rolig festival. Massa bra band spelade, klubb7 var lysande och som alltid på folkmusikfestival var stämningen fantastisk och alla glada. 
Festivalbandet med Sofie Livebrant

Algot spelar på klubb7!

Nordic på långt håll på stora scenen!

Hjältar som sjunger lite leksandslåtar

Efterfest

Tackning av arrangör

Festivalens populäraste hatt!

Ett fan får lyssna på sina idoler.


Lisa Rydberg och Björn Ståbi

Solen lyser när Lena leder allspel!

Festivalbandet

Dans framför öppna brasan

FAB!

Folk All in Band!

Festivalen slog rekord i stagedives! 



Hoven Droven!


Efterfest 1 dag 2

Efterfest 2 dag 2


På vägen hem kan man vara trött.

Eller knäpp.


13 augusti 2012

Urkult, urkul på riktigt!

Alltså urkult. Första gången för mig, och innan jag åkte fick jag en liten förklaring om vad som skulle jag hade att vänta mig.
"När ni åker in i näsåker kommer du se hippies överallt. Var kommer dom ifrån, för då har man inte sett en hippie sen man kollade sig själv i spegeln för 30 år sen. Nu är dom överallt. Efter tio minuter kommer du att se ut och vara en av dom"

Det var kanske den mest fantastiska festivalen jag har varit på. Fantastisk stämning, bara trevliga människor, massor med underbar musik, både att lyssna på och spela själv, god mat, fint väder (fast det regnade), massa dans, roliga workshops, riktiga toaletter(!) Jag hade konstant roligt i ungefär 65 timmar. Här kommer massa bilder och en film!

Framme!

Bästa partytältet på urkult!


Nämforsen



Queerpolskeworkshop!




Trevlig polis under eldnatten.

Eldnatten.

Till vänster i bild står det "urkult" med eld.

Toalettpoesi.

 Stora scenen.

 Ett vandrande teatersällskap

Bjöd på kaffe och åkte båt.



Lite shopping.






Kraja extended.





Kraja på film

Slag från hjärtat på solscenen.



Det regnade men alla var glada!



Irish Brew på brandstationsmuseet.